TURN-KEY, KWALITATIEVE ZONNESTROOMINSTALLATIES

Zonnestroominstallaties met A-kwaliteit producten als panelen en omvormers

Zet 10 verschillende auto's naast elkaar en iedereen ziet het verschil. Zet 10 veschillende zonnepanelen naast elkaar en ze lijken allemaal op elkaar. De verschillen zijn pas waarneembaar na enkele jaren gebruik. De zonnepanelen van mindere kwaliteit zullen al snel beduidend minder opleveren. Indutecc Renewable Solutions heeft zich toegelegd om kwalitatieve zonnestroom installaties te leveren. Wij kiezen voor hoogwaardige fabricaten met aantoonbare kwaliteitsgaranties, zowel in panelen als omvormers.

Onze premium leverancier van zonnepanelen is de Duitse fabrikant 'Solarwatt'. In de volledig geautomatiseerde fabriek in Dresden worden uitsluitend glas/glas panelen geproduceerd. De voordelen van glas/glas t.o.v. glas/folie?

  • Brandbestendig;
  • Mechanisch véél sterker;
  • Bestand tegen zand en zout;
  • Bestand tegen hagel tot Ø45mm;
    (standaard gaat uit van max. Ø25mm)
  • Langere levensduur en lagere degeneratie.

De cellen in zonnepanelen zijn zo fragiel als chips. Cellen zijn slechts 0,2mm dun. Knielen of lopen over een glas/folie paneel beschadigt de cellen in een paneel (microcracks), dit is vanaf de buitenkant niet zichtbaar maar zorgt wel voor mindere opbrengst.  Toch zien wij regelmatig glas/folie panelen gemonteerd worden waarbij dit blijkbaar totaal onbekend is bij de installateur. Bij glas/glas panelen zitten de cellen tussen twee glasplaten in de neutrale zone. Deze zijn daardoor sterker en ook beloopbaar zonder de cellen te beschadigen. 

De garantie op glas/glas panelen bedraagt 30 jaar op het product én 30 jaar op vermogen met 87% opbrengstgarantie! Solarwatt noemt zijn garanties 'Oprecht betrouwbaar'. Wat dit precies inhoud kunt u lezen in de Solarwatt brochure:

Whitepaper: Solarwatt 'Oprecht Betrouwbaar'

Om ook in de vraag naar glas/folie panelen te kunnen voorzien levert Indutecc Renewable Solutions óók glas/folie panelen van het Duiste fabricaat Solarwatt.

Ook voor de omvormers kiest Indutecc Renewable Solutions bewust voor A-kwaliteit producten. Daarom is voor ons de keuze voor 'SOFAR SOLAR' stringomvormers vanzelfsprekend. Robuuste omvormers met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Van eenvoudige 1,1kW één fase omvormers tot de zeer concurrerende drie fase 255kW omvormers, voor elke situatie hebben we een passende oplossing. Middels de gratis monitoring software heeft iedere gebruiker op ieder moment inzicht in zijn opgewekte energie.

Steeds vaker bieden wij onze 'Ferroamp' Energyhubs als PV-omvormer aan. Met Ferroamp bieden we een toekomstgerichte, hybride en bi-directionele omvormer aan. Later een (thuis)batterij toevoegen? Dat kan zeer eenvoudig en bespaart de kosten een 'simpele' omvormer te vervangen. 

Een goede zonnestroom installatie bestaat niet alleen uit het koppelen van panelen aan een omvormer. Een gedegen engineering om de juiste windbelasting te kunnen weerstaan, het gebruik van overspanningsbeveiliging tegen de gevolgen van blikseminslag, op de juiste wijze aansluiten op de verdeler, advisering op gebied van subsidies en fiscale regelingen, het behoort allemaal tot onze standaard werkwijze om onze klanten te ontzorgen.

Ons motto is niet voor niets:

"Wij stellen uw klantbehoefte en onze kwaliteit centraal!"