Solarwatt Zonnepanelen en thuisbatteijen

Duitse fabrikant van Zonnepanelen en Storage systemen

Indutecc is al sinds jaar en dag Premium dealer van Solarwatt!
Ook de enige distributiepartner in Nederland van Solarwatt; via ons moederbedrijf Schuurman Groothandel in Elektrotechniek leveren wij de elektrotechnische vakhandel onze Solarwatt zonnepanelen.

 
 

Solarwatt is een leidende speler op de Europese markt en produceert al meer dan twintig jaar hoogwaardige zonnepanelen. Solarwatt garandeert dat alle onderdelen van hun zonnepanelen  van hoge kwaliteit zijn. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst!

Solarwatt zonnepanelen worden geproduceerd in een geautomatiseerde fabriek in Duitsland. Door de vele controlepunten en testen wordt een constante hoge kwaliteit gewaarborgd.

GLAS-GLAS-ZONNEPANELEN: DE NIEUWE GENERATIE

De nieuwe generatie zonnepanelen van Solarwatt heeft een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm ligt. Bovendien zijn de panelen van Solarwatt aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: hogere betrouwbaarheid vanaf dag 1 en tot 33% toename van de levensduur.
De panelen zijn daarnaast mooi om te zien: door het geavanceerde ontwerp zijn deze zonnepanelen een elegante toevoeging voor elk huis of gebouw. Bovendien bieden we een toonaangevende garantie op het product en het vermogen – zeker is zeker.

DE VOORDELEN van Glas/Glas: 

  • Grootste belastbaarheid.  Bestand tegen mechanische invloeden van buitenaf
  • Extreem resistent glas/glas-laminaat, grote resistentie tegen weersinvloeden
  • Voortreffelijke brandveiligheid
  • 30 jaar garantie op het product
  • 30 jaar lineaire opbrengstgarantie
  • 100 % bescherming tegen prestatievermindering (PID SAFE)
  • Gratis all-risk verzekering van 5 jaar (vraag naar de voorwaarden)

Soalrwatt Glas/Folie panelen:

Naast de suprieure Glas/Glas panelen heeft Solarwatt ook traditionele Glas/Folie panelen.
Waar de investering in Glas/Glas te hoog is (ontdanks dat deze altijd wordt terugverdiend) kan er gekozen worden voor Glas/Folie panelen van Solarwatt.
De Glas/Folie panelen gaan ook hoger in vermogen: 360WP voor FullBlack en 375WP voor panelen met Aluminium frame en witte folie acher de cellen.

Solarwatt Glas/Glas panelen voor overkappingen:

Solarwatt heeft twee Glas/Glas varianten geschikt voor overkappingen. Deze panelen zijn voorzien van veiligheidsglas en voldoen aan de eisen voor BIPV.
Eén frameloze variant van 175WP en één Fullblack paneel met frame van 315WP (de Construct).SOLARWATT THUISBATTERIJOPLOSSING "MyReserve"

De MyReserve is het plug-and-play thuisbatterij van Solarwatt. Van 4,4 tot 12kW opslag voor met name recidentiële toepassingen. Wie nu investeert in zonnepanelen doet er goed aan gelijk na te denken over een eigen opslag systeem. Het salderen van energie zal vanaf 2023 afgebouwd worden. Met Myreserve bent U klaar voor de toekomst!
De MyReserve kan prima later toegevoegd worden aan eenbestaande zonnestroom installatie met stringomvormer(s).

Samen met de Energiemanamager van Solarwatt vormt de MyReserve een toekomstgericht systeem met dudielijke monitoring.
Indutecc kan voor u de juiste configuratie opstellen.

Kijk voor meer informatie over Solarwatt zonnepanelen op de website van Solarwatt