Solarwatt Zonnepanelen en Storage systemen

Duitse fabrikant van Zonnepanelen en Storage systemen

 

Solarwatt is een leidende speler op de Europese markt en produceert al meer dan twintig jaar hoogwaardige zonnepanelen. Solarwatt garandeert dat alle onderdelen van hun zonnepanelen  van hoge kwaliteit zijn. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst!

Solarwatt zonnepanelen worden geproduceerd in een geautomatiseerde fabriek in Duitsland. Door de vele controlepunten en testen wordt een constante hoge kwaliteit gewaarborgd.

GLAS-GLAS-ZONNEPANELEN: DE NIEUWE GENERATIE

De nieuwe generatie zonnepanelen van Solarwatt heeft een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm ligt. Bovendien zijn de panelen van Solarwatt aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: hogere betrouwbaarheid vanaf dag 1 en tot 33% toename van de levensduur.
De panelen zijn daarnaast mooi om te zien: door het geavanceerde ontwerp zijn deze zonnepanelen een elegante toevoeging voor elk huis of gebouw. Bovendien bieden we een toonaangevende garantie op het product en het vermogen – zeker is zeker.

DE VOORDELEN: 

  • Grootste belastbaarheid.  Bestand tegen mechanische invloeden van buitenaf
  • Extreem resistent glas/glas-laminaat, grote resistentie tegen weersinvloeden
  • Voortreffelijke brandveiligheid
  • 30 jaar garantie op het product
  • 30 jaar lineaire opbrengstgarantie
  • 100 % bescherming tegen prestatievermindering (PID SAFE)

 

SOLARWATT THUISBATTERIJOPLOSSING "MATRIX"

De MAtrix is het plug-and-play opslagsysteem van Solarwatt. Van 4,4 tot 12kW opslag voor met name recidentiële toepassingen. Wie nu investeert in zonnepanelen doet er goed aan gelijk na te denken over een eigen opslag systeem. Het salderen van energie zal in 2020 vervangen worden voor een teruglever vergoeding. Met Matrix bent U klaar voor de toekomst!