Top kwaliteit waarborgt uw bedrijfsvoering

Beschermen tegen de gevolgen van bliksem-inslag

Overspanningsbeveiliging vormt een onmisbare schakel in een PV installatie. Toch zien wij regelmatig dat hier niet in wordt voorzien. De kans dat schade veroorzaakt door bliksem via de zonnepanelen naar binnenkomt is vele malen groter dan via de netaansluiting.

Indutecc bied daarom bij iedere PV installatie overspanningsbeveiliging aan. Dit combineren we dan in een stringbox gelijk met een DC schakelaar en string zekeringen. 

De Indu PVbox noemen we dat!

 

Naast een aantal standaard boxen ontwerpen we de Indu PVboxen ook project en klantspecifiek. Wij laten onze ontwerpen bouwen bij een gecertificeerde paneelbouwer welke volledig onder onze kwaliteitseien de boxen assembleert en test.

Indutecc is zelf importeur van het Duitse fabricaat Leutron.

Leutron beveiligt al meer dan 50 jaar mens en bezit tegen overspanning en stootstromen veroorzaakt door (in)directe blikseminslag.

Leutron staat garant voor maximale veiligheid en duurzaamheid door de innovatieve fabricageprocessen zoals hoge temperatuur solderen en de toegepaste vacuüm techniek.

De hoge KA waarden en uitvoeringen gechikt voor 1000VDC maken Leutron OSB uitermate geschikt voor de beveiliging van PV installaties.

Iedere PV installatie is anders, ieder dak is anders. Heeft u b.v. en eigen bliksemafleider installatie, of juist niet? Al deze aspecten zijn van belang voor de juiste keuze van overspanningsbeveiliging. Laat u informeren door de specialisten van Indutecc voor de juiste keuze.

Leutron maakt niet alleen overspanningsbeveiliging voor PV maar ook voor alle andere situaties. Doordat wij zelf importern kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen high-end overspanningsbeveiliging aanbieden.

Lees meer over Leutron op onze Leutron product pagina