Leutron bliksem en overspanning beveiliging

Onze beveiligingscomponenten van Leutron

 

Leutron beveiligt al meer dan 50 jaar mens en bezit tegen overspanning en stootstromen veroorzaakt door (in)directe blikseminslag.

Leutron staat garant voor maximale veiligheid en duurzaamheid door de innovatieve fabricageprocessen zoals hoge temperatuur solderen en de toegepaste vacuüm techniek.

Jarenlange ervaring met de daaruit voortvloeiende expertise vormt de basis voor productie volgens de laatste stand der techniek. De  filosofie van Leutron is: ”verder denken”.

Dit uit zich door te luisteren naar klanten en samen met hen innovatieve oplossingen te bedenken voor elk individueel probleem.

Onze producten beveiligen industriële toepassingen tijdens zware onweersbuien en dragen bij aan de continuïteit en betrouwbaarheid van uw installatie.

Niet alleen de producten maar ook de flexibele opstelling en korte lijnen tussen engineering en productie zorgen ervoor da Leutron een prima aanvulling is binnen het port folio van Indutecc. Wij beveiligen standaard onze zonnestroomprojecten met de high end oplossingen van Leutron.

Bijvoorbeeld in DC stringboxen vóór de Inverter: 

Hier plaatsen wij de Leutron PP PV 1000, Dit is een Type 1+2 beveiliging speciaal ontworpen voor DC spanningen tot 1000V met een kortsluitwaarde van 12,5kA (10/350 µs) per pool. Speciale thermische zekeringen voorkomen brand in geval van ovebelasting. Een geintegreerde LED geeft de actuele status weer. Via een optioneel contact kan de status ook gemeld worden op externe apparatuur.